Pihla liukuovet

Pihla Liukuovet

Pihlan liukuovi tarjoaa mahdollisuuden yhdistää monipuolisemmin luonnon ja arkkitehtuurin vuorovaikutusta. Suuren lasiseinän muodostava ulkoliukuovi tuo maisema-arvon lisäksi myös käytettävyyttä. Liukuovi tuo lisää käyttöneliöitä esimerkiksi keittiö- ja terassitilojen yhdistettävyyden kautta.

Tutustu ovimalleihimme. Jokaisen ovimallin kohdalta aukeaa kyseisen oven mallikohtaiset tiedot väreineen.

Liukuovi tuo valoa ja avaruutta kodin tiloihin

Säästää tilaa
Liukuovi säästää tilaa ja avartaa huonetta, joten niitä asennetaan yhä useammin terassin tai sisäpihan puolelle. Pihla-liukuovi voidaan valmistaa jopa kuusi metriä leveänä. Ikkunaseinää voi jatkaa liukuoven kanssa yhteensopivilla kiinteillä ikkunoilla.

Kestävät puuosat
Liukuovet valmistetaan lahoamattomana ja suorana säilyvästä männyn sydänpuusta. Kynnys on säänkestävää, huoltovapaata ja erittäin hyvin lämpöä eristävää komposiittia.

Tiivis ja eristävä
Pihlan liukuovi on suunniteltu Suomen olosuhteisiin. Pihla-liukuovet soveltuvat sekä omakoti-, rivi- että kerrostaloihin ja täyttävät uudisrakentamisen lämmöneristysvaatimukset. Pihla-liukuovi on lämmöneristävyydeltään ikkunoiden luokkaa. Oikein asennettuna se on kolmilasisen eristyslasielementin ja sisäänpäin tiivistävän suljinmekanismin ansiosta markkinoiden tiiveimpiä liukuovia.

Turvalasi vakiona
Pihla-liukuovissa on kolminkertainen eristyslasielementti ja vakiona turvalasi. Lisävarusteena on saatavana ääneneristyslasi tai auringonsuojalasi sekä irroitettava koristeristikko.

Ovet mittatilaustyönä

Puuosien maalauksessa käytetään ympäristöä vähemmän kuormittavia vesiohenteisia maaleja. Puupinnat käsitellään huolellisesti neljään kertaan; suojakäsittelyn lisäksi pintaan tulee kolme maalikerrosta. Valkoinen on vakioväri, sen lisäksi kuultokäsittely sekä muut värit ovat mahdollisia. Jauhemaalattujen alumiinipintojen värit ovat valkoinen RAL9010, vaaleanharmaa RR22, tummanharmaa RAL 7024 ja ruskea RR32. kuva: Ovien värivaihtoehtoja
Turvallinen lukitus
Liukuovessa käytetään saksalaista Siegenian lukitusjärjestelmää. Turvallinen ja teknisesti korkeatasoinen lukitusjärjestelmä sulkee oven tiiviisti ja varmasti. Ovessa on tyylikäs painike molemmin puolin ovilehteä. Avainpesä on vakiona sisäpuolella

Lasivaihtoehdot

Kummassakin puitteessa on kaksinkertainen eristyslasielementti, selektiivilasit, TGI-välilista (RAL 7035) ja argon-kaasu. Lasivahvuudet ja -rakenteet mitoitetaan ikkunan koon ja olosuhteiden mukaan. Vakiolasituksen lisäksi valittavana on mm. auringonsuoja- ja meluntorjuntalaseja sekä näkösuojaa antavia tai huurtumista ehkäiseviä laseja.

Lisävarusteet

Uusiin ikkunoihin voi tilata asumisviihtyisyyttä helpottavia lisävarusteita, kuten hyönteispuitteet ja sälekaihtimet, joista sälekaihtimet asennetaan jo tehtaalla paikoilleen. Katso Ovien lisävarusteet.

kuva: Lasivaihtoehdot ja lisävarusteet Pihla Oviin