Ikkunat

Vaivatonta remontointia

Milloin on syytä vaihtaa ikkunat?

Kun huomaat asumismukavuuteen vaikuttavia seikkoja, jotka itse havaitset melko helposti. Nämä ovat helposti havaittavissa vaikkapa itse. Pinnat tuntuvat kylmiltä ja tiiviys aiheuttaa vetoa sekä esimerkiksi huonoa toimivuutta.

Ikkunaremontin suunnittelu

Ikkuna/ovi -remonttiin on syytä paneutua. Mondosecin myyjä auttaa sinua valitsemaan kotiisi parhaiten sopivat ikkuna- ja oviratkaisut sekä tarvittavat lisävarusteet. Asukkaan tarpeiden lisäksi huomioidaan ympäristön vaatimukset kuten turvallisuus, melu- ja sääolosuhteet. Kun ikkunaremontti on hyvin suunniteltu, voidaan sen kustannukset laskea heti tarkasti. Näin säästyt yllätyksiltä. Vanhasta julkisivusdta tulee uuden veroinen

Ikkunoiden ja ovien saneerauksella saadaan täysin uusi ilme kotiisi. Värin vaihtokin ja nykypäivän eristäminen tapahtuu samalla kertaa. Säästät lämmityksessä ja nautit äänieristyksestä. Luot upean ilmeen ja uutta viihtyvyyttä kotiisi useiksi vuosiksi.

Pihla-ikkunat - Varmasti hyvä!

Pihla Thermo >>

Huippulaadukas energiaikkuna, jonka kaksi eristyslasielementtiä tarjoavat tehokkaan suojan kylmää ja ulkomelua vastaan.

Pihla Thermo Kiinteä >>

Energiaikkunan tiiveys ja kiinteän ikkunan helppohoitoisuus samassa tuotteessa. Suuretkin lasipinnat voidaan toteuttaa todella energiataloudellisesti.

Pihla Varma >>

Suomen vaativiin olosuhteisiin kehitetty 2+1 -lasinen ikkuna. Varma valinta uudisrakentamiseen ja saneerauskohteisiin.

Pihla Varma Kiinteä >>

Helppohoitoinen ikkuna, joka sopii erityisesti moderniin rakentamiseen. Runsaasti mahdollisuuksia suurten lasipintojen luomiseen.

Pihla Oiva ikkunat >>

Edullinen valinta, kun tarvitset 1+2 -lasisen välikarmittoman perusikkunan.

Muut ikkunat >>

Pihlan valikoimasta löydät tyyppihyväksytyt EI30 ja EI15/E30 paloikkunat. Voit valita ikkunasi joko avattavalla tai kiinteällä rakenteella.